3- Energie Besparen

Als u ook schrikt van uw hoge energienota wordt het nu tijd iets aan energiebesparing te gaan doen!!!

Door alleen uw dak, gevel of vloer te isoleren verhoogt u het wooncomfort en kunt u veel geld besparen op een manier die u nauwelijks iets extra’s kost.

Budget Neutraal Investeren:

Doordat u direct na de genomen maatregelen energie bespaart kan het voorschot van het energiebedrijf direct naar beneden worden aangepast.

Een Energiebesparingrapport geeft duidelijk inzicht in de mogelijkheden om en uw woning energie te besparen. Na opname van uw woning worden alle maatregelen met kosten, besparingen, en terugverdientijden samen met het energielabel in een concreet rapport gepresenteerd.

Onze mogelijkheden:

1. Maatwerkadvies € 395–
De adviseur komt persoonlijk bij u langs om een energieonderzoek in uw woning uit te voeren. Hij stelt o.a. vast welke isolatie, ventilatie en verwarmingstechnieken uw woning heeft, en wat u kunt doen om de situatie te verbeteren.

De adviseur stelt vervolgens een besparingsrapport op, waarin wordt aangegeven hoe de energiebesparingen tot stand komen. In het (EPA) rapport staan de kosten en terugverdientijden voor bepaalde maatregelen die bij uw woonsituatie en uw budget passen. In het rapport wordt ook het energielabel van uw woning meegenomen. Vervolgens kunt u de uitvoering zelf doen of u laat ons bemiddelen.